Minibrowary

W naszej ofercie posiadamy minibrowary o wybiciu warzelni nowość 50 , 100, 200, 300, 500, 1000 oraz 2000 litrów. Wydajność minibrowarów można konfigurować poprzez ilość tanko fermentorów. Poniżej przedstawiamy przykładowe zestawy minibrowarów wraz z możliwościami ich zastosowania. Zachęcamy do kontaku w celu indywidualnego dopasowania zdolności produkcyjnych minibrowaru.

Mikrobrowar

Mikrobrowar znajduje zastosowanie w browarach restauracyjnych. 0,5 hl. lub 1 hl.­ warzelnia w połączeniu z odpowiednią konfiguracją fermentorów pozwala na uwarzenie od 16 do 32 hl. piwa miesięcznie. Jest to idealny dodatek do przekąsek oraz posiłków, który dodatkowo zachęci klientów do wizyty w Państwa restauracji. Miedziany kocioł warzelny zainstalowany w lokalu stanowi dodatkową atrakcję oraz stwarza niepowtarzalny klimat restauracji.

Minibrowar

Minibrowar w zależności od pojemności warzelni (2 hl., 3 hl. lub 5 hl. ) zagwarantuje możliwości produkcyjne na poziomie od 50 hl do ­ 200 hl. miesięcznie. Browary te nadają się również do montażu w restauracjach i pubach. Posiadając tak duże możliwości produkcyjne mogą Państwo zaoferować klientom różne rodzaje piwa, wytworzone przez Państwa.

Browar przemysłowy

Największe warzelnie, które posiadamy w naszej ofercie, spełnią Państwa marzenia o warzeniu piwa na skalę szerszą niż własny lokal. Posiadamy w sprzedaży kotły warzelne 10 hl.  20 hl do 50hl.Dzięki takiemu wybiciu można wyprodukować do 2000 hl. piwa miesięcznie. W naszej ofercie dostawy browaru (mikro, mini oraz przemysłowego) zawarte są również: usługa doradztwa, montaż, szkolenie personelu oraz receptura i technologia warzenia.